Kup Srbije: Partizan i Javor za trofej

Izvor: Vesti-online.com, 20.Apr.2016, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Srbije: Partizan i Javor za trofej

Partizan će imati šansu da lošu sezonu krunišu trofejom u Kupu Srbije. Crno-beli su se plasirali u finale, pošto su u revanšu u Subotici pobedili Spartak - 3:0. U Beogradu prošlog meseca nije bilo golova. U meču za trofej četa Ivana Tomića će igrati sa Javorom, koji je u Čačku odigrao 1:1 sa Borcem (u prvom meču je bilo 2:1 za Ivanjičane).

Nisu crno-beli briljirali ni na severu Srbije, ali su stigli do >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << cilja - finala. Najbolji igrač Partizana u prolećnom delu sezone Nemanja Mihajlović iskoristio je odličnu akciju "parnog valjka" i lako sa nekoliko metara matirao golmana domaćina posle asistencije Bandalovskog već posle 90 sekundi igre.

Dileme oko pobednika rešio je mladi Dušan Vlahović, sedam minuta pre kraja, na asistenciju igrača meča, Nemanje Mihajlovića. Tačku na trijumf "parnog valjka" stavio je Bugarin Bandalovski u poslednjim trenucima susreta.

"Golubovi" su imali zrelije šanse, ali je odlični golman crno-belih Bojan Šaranov u nekoliko navrata sprečio domaćina da stigne do gola. Spartak je meč završio sa 10 igrača jer je u 80. minutu zbog dva žuta kartona isključen Ognjen Mudrinski, nekadašnji napadač Crvene zvezde.

Navijači Partizan su tokom čitavog meča skandirali: "Uprava napolje".

Pogledajte golove Partizana!
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.