Kup Koraća: Partizan kreće od Borca, Zvezda od Radničkog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2020, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Koraća: Partizan kreće od Borca, Zvezda od Radničkog

Žrebom u Beogradu danas su odlučeni četvrtfinalni parovi Kupa Radivoja Koraća, koji je na programu od 13. do 16. februara u Nišu.

Košarkaši Partizana, aktuelni osvajači trofeja u Kupa u četvrtfinalu igraće protiv čačanskog Borca, a u istom kosturu su i ekipe FMP-a i Dinamika, koji će činiti drugi četvrfinalni par.

Parovi u drugom kosturu su Crvena zvezda - Radnički i Mega - Sloboda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a susret večitih rivala neće biti moguć pre finala.

Četvrtfinalni susreti biće odigrani 13. i 14. februara, u subotu su na programu oba polufinala, dok je utakmica za trofej zakazana za nedelju 16. febrauar.

Četvrtfinalni parovi:

13. februar: Mega – Sloboda (17), Crvena zvezda - Radnički (19.30).

14. februar: FMP - Dinamik (17), Partizan – Borac (19.30).
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kup Koraća: Partizan kreće od Borca, Zvezda od Radničkog

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jan.2020

Žrijebom u Beogradu danas su odlučeni četvrtfinalni parovi Kupa Radivoja Koraća, koji je na programu od 13. do 16. februara u Nišu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.