Krunić: San je braniti za Partizan

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 11:54

Krunić: San je braniti za Partizan

Golman fudbalera Partizana Miloš Krunić rekao je posle debija u dresu "crno-belih" da je prelepa stvar ostvariti deo svojih snova i braniti za Partizan.

Krunić je branio u subotnjoj pobedi protiv Železničara (3:1) umesto standardnog Aleksandra Jovanovića, koji zbog četiri žuta kartona nije imao pravo nastupa.

"Osećaj je bio sjajan. I dalje sumiram utiske. Prelepa je stvar ostvariti deo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svojih snova, posebno uz atmosferu koja je bila fenomenalna. Nešto što ću sigurno pamtiti ceo život. Hvala navijačima i našim košarkašima na ogromnoj podršci, što su prepoznali momenat, došli u tolikom broju i zajedno sa nama bili deo pobede koja je izuzetno važna", rekao je Krunić za klupski sajt.

Krunić, koji je u januaru potpisao ugovor do juna 2025. godine, ne krije da je bilo pozitivne treme.

"Naša pozicija, sama po sebi, nosi veliku odgovornost. Navikli smo na to i za to smo se spremali. Lično se trudim da uvek ostanem mirne glave i fokusiran. Verujem u sebe, verujem u ono što radimo na treninzima, a naravno uz podršku saigrača, sve je dosta lakše".

Ističe i da je komunikacija sa saigračima mnogo važna tokom utakmice.

"Smatram da nam dobra komunikacija dosta olakšava posao na terenu. Volim da pričam, ponekad pomislim i da preterujem u tome", zaključio je Krunić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.