Krstajić želi da igra u Donjecku

Izvor: Beta, 13.Sep.2010, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić želi da igra u Donjecku

BEOGRAD, 13. septembar 2010. (Beta) - Kapiten fudbalera Partizana Mladen Krstajić, koji je u subotu polomio nos, otputovao je u ponedeljak u Nemačku po masku za lice, jer želi da igra u sredu protiv Šahtjora, rekao je trener Aleksandar Stanojević.

"On je otišao za Nemačku, lekarima je potrebno oko dva sata da naprave tu masku. Krstajić je insistirao da igra protiv Šahtjora, ali još ne znam da li će izaći na teren. Ipak, ima veliku želju i ne možemo to da zanemarimo", kazao je Stanojević novinarima u Skupštini Beograda.

Fudbaleri Partizana u utorak putuju za Donjeck, a ukoliko Krstajić ne bude igrao, najverovatnije će ga zameniti Vojislav Stanković.

"Svi znamo koliko Krstajić znači za našu igru. Razgovarao sam sa njim i rekao mi je da mora da igra u Donjecku kako god zna i ume", naveo je Stanojević.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ: Krstajić igra s maskom

Izvor: S media, 13.Sep.2010

Kapitenu Partizana slomljen je nos u subotu u utakmici protiv Rada, iste večeri je operisan na VMA, a u ponedeljak ujutru je otputovao u Nemačku... - Otišao je da mu naprave masku, a lekarima je za izradu potrebno oko dva sata. Krstajić insistira da igra protiv Šahtjora, ali još ne znam da li će...

Nastavak na S media...

Krstajić dobio masku, spreman za Šahtjor?

Izvor: Blic, 14.Sep.2010, 12:45

Kapiten Partizana Mladen Krstajić nije se prethodnih dana obazirao na upozorenja lekara te je sa beogradskog VMA otputovao u Nemačku kako bi mu lekari dali specijalnu masku sa kojom bi igrao protiv Šahtjora u Ligi šampiona...Krstajić se zahvalio u klubu svima na brizi, ali je istakao da su mečevi...

Nastavak na Blic...

Stanojević: "Imamo pravo na nadu"

Izvor: B92, 14.Sep.2010

Fudbaleri Partizana doputovali su u Ukrajinu gde sa Šahtjorom igraju prvi meč u novom ciklusu Lige šampiona...Aleksandar Stanojević poveo je na put osamnaestoricu fudbalera, među njima je i Mladen Krstajić koji će igrati sa posebnom maskom, a nema Portugalca Moreire i suspendovanih Stevanovića...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.