Krstajić odbio Rivalda

Izvor: Vesti-online.com, 17.Dec.2011, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić odbio Rivalda

"Prija nam ponuda, ali Rivaldo ipak ima 39 godina. Oslonićemo se na naše mlade snage", poručio sportski direktor Partizana Mladen Krstajić.

Zvaničan dopis stigao je juče ujutro u Humsku 1, na veliko iznenađenje svih u klubu. Iako čelnicima Partizana prija takva ponuda, od angažovanja Rivalda neće biti ništa.

"Tačno je da smo dobili ponudu od Rivaldovog agenta da dođe u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Partizan. Sigurno da nam je drago što takva legenda želi da obuče Partizanov dres. Ipak, mi ćemo se osloniti na naše snage, na ono što imamo u prvom timu i u Teleoptiku. U svakom slučaju ponuda prija, jer znači da se u Partizanu dobro radi i da je naš klub na dobrom glasu. Moramo biti svesni da Rivaldo ima 39 godina, praktično je ušao u četvrtu deceniju života", rekao je Krstajić, a potom se našalio:

"Ako ne bude našao klub, može da dođe da nas pojača u Medija ligi, da igra sa nama veteranima".

Rivaldo je ofanzivni vezista, a na toj poziciji svi u Partizanu najviše bi voleli da na proleće ponovo vide Zvonimira Vukića. Njemu je ponuđen novi ugovor, ali će nekadašnji reprezentativac tek posle novogodišnjih praznika odlučiti o daljem angažmanu.

Plan stručnog štaba "parnog valjka", odnosno sportskog sektora kluba jeste da u slučaju odlaska Vukića upražnjeno mesto u narednoj polusezoni popune Miloš Jojić iz Teleoptika i Nikola Ninković, koji važi za podjednako velikog talenta kao što je Lazar Marković.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Partizan odbio Rivalda

Izvor: TvojPortal.com, 17.Dec.2011

Izvor: pressonline. U sedište srpskog šampiona juče stigao dopis menadžera čuvenog Brazilca sa ponudom o saradnji. Prija nam ponuda, ali Rivaldo ipak ima 39 godina. Oslonićemo se na naše mlade snage, poručio sportski direktor Krstajić.. . . Rivaldo bi u Partizan! Menadžerska agencija koja...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.