Krstajić gostuje u Humskoj (TV B92, 16h)

Izvor: B92, 05.Maj.2021, 10:26

Krstajić gostuje u Humskoj (TV B92, 16h)

U derbiju 35. kola Superlige Srbije, u Humskoj se sastaju Partizan i TSC.

Iako je meč bez rezultatskog značaja, biće to veoma interesantan duel.

Ključni razlog je što je na klupi TSC-a bivši kapiten crno-belih Mladen Krstajić.

"On je i ranije pričao da bi voleo da bude trener, ubeđen sam da će biti dobar trener. Posebne emocije imam prema njemu", rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Krstajić i Stanojević >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su sarađivali u Partizanu u dva navrata, ali su se uloge menjale, podaci su "Sporteninga".

U sezoni 1999/2000 igrali su za crno-bele, Krstajić poslednju sezonu pred odlazak u Nemačku, Stanojević po povratku u Humsku.

Od aprila 2010. godine do leta 2011. Stanojević je bio trener, a Krstajić kapiten ekipe, osvojena je titula, trofej u Kupu, a Partizan je tokom leta uspeo da se plasira u Ligu šampiona.

Na kraju sezone 2011/2012 još jednom se u Humskoj slavila titula, ali je u nju 'ugrađeno' samo šest meseci saradnje Krstajića i Stanojevića.

U prvom susretu ove sezone Partizan je bio nadmoćan sa 4:0 u novembru.

Međutim, crno-beli u novi duel ulaze bez motiva u borbi za titulu, a značajno uzdrmani slučajem "Asano".



"Ovo je početni šok mi smo Partizan dosta je drugih igrača i nadam se da ćemo snagom karaktera i kolektiva prebroditi sve"
, dodao je Stanojević.

TSC u Humsku dolazi posle dva uzastopna poraza, od Mladosti i Napretka, dok je u aprilu bio bolji od Proletera i Voždovca.



"Posle naša dva neočekivana poraza u Superligi, verovatno su ljudi skeptični pred utakmicu sa crno-belima, ali bez obzira na to, verujem u svoju ekipu, očekujem dobru utakmicu i veoma joj se radujem. Biće teško, ne treba trošiti reči na to koliko je Partizan dobra ekipa, ali imam razlog da budem optimističan pred meč i očekujem da ćemo ostaviti dobar utisak
", rekao je Krstajić.

Duel Partizan – TSC možete pratiti u direktnom prenosu na TV B92 od 16 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.