Krkić dobio sjajnu ponudu, da li i dalje verujete da može u Partizan?!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2017, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkić dobio sjajnu ponudu, da li i dalje verujete da može u Partizan?!

Bojan Krkić napušta Stouk.

Španski napadač srpskog porekla Bojan Krkić na stolu ima primamljivu ponudu iz Španije.

Kako prenose lokalni mediji na Kanarskim ostrvima, Las Palmas je izuzetno zainteresovan za igrača koji je upravo juče napunio 27 godina.

Menadžer Stouka Mark Hjuz je praktično otpisao Krkića dovođenjem Čupa Motinga i Hesea Rodrigeza, pošto uz njih u ofanzivnoj liniji računa još i na Saida Berahina, Džerdana Šaćirija i na Pitera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Krauča.

Još uvek nije poznato koliko je Las Palmas spreman da ponudi, ali zna se da je u pitanju suma od nekoliko miliona evra, pošto navodno Stouk ne želi više da ga šalje na pozajmice, kao prošle sezone u Majnc.

To takođe potvrđuje da Krkićevo povezivanje sa Partizanom nije realno u ovom trenutku, jer pored ogromnog obeštećenja, ne treba zaboraviti ni to da je Bojanova plata u Stouku oko dva miliona evra.

Ne treba zaboraviti ni to da je Las Palmas ovog leta dobio na pozajmicu Vitola iz Atletiko Madrida, koji je plaćen Sevilji 40 miliona evra, a klub sa Kanarskih ostrva će mu plaćati polovinu ogromnih primanja do januara.

Krkić je ponikao u Barseloni, ali je Kamp nou napustio 2011. godine kada je stigao Aleksis Sančez, pa je otišao u Romu. Kasnije je igrao još za Milan, Ajaks, da bi potom prešao u Stouk leta 2014. godine.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.