Kreće Obradovićev Partizan

Izvor: B92, 27.Sep.2021, 09:36

Kreće Obradovićev Partizan

Košarkaši Partizana počinju u ponedeljak novu sezonu.

Crno-beli gostuju ekipi Zadra od 18 časova, u poslednjem meču prvog kola ABA lige.

Partizan očekuje dupli program u Dalmaciji ove nedelje jer već u četvrtak gostuje i Splitu.

A prema poslednjim informacijama, crno-beli bi već protiv Zadra trebalo da budu jači za Alena Smailagića, koji je prethodnih dana imao problema sa skočnim zglobom.

U međuvremenu, meč će propustiti Rodion >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kuruks koji je pozirivan na koronavirus.

U centru pažnje u Zadru ipak će biti Željko Obradović, kojem će ovo biti prvi zvanični meč na klupi Partizana otkako se vratio na mesto trenera crno-belih.

"Specifična utakmica zato što je prva. Mislim da igrači sa velikom željom iščekuju početak prvenstva i ABA lige. Radili smo na veoma dobar način i sad je najvažnije da to pokažemo na terenu. Gledali smo i analizirali Zadar, ekipu koju u svakom pogledu poštujemo i moraćemo da igramo veoma dobro i veoma koncentrisano ukoliko želimo da napravimo dobar rezultat u Zadru", rekao je Obradović za klupski sajt.

Utakmica Zadar – Partizan počinje u 18 časova, a možete je pratiti tekstualno u LIVE BLOGU B92.net.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.