Kreće ABA Super kup! Danas dve utakmice, igraju Partizan i Zvezda mts!

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2019, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreće ABA Super kup! Danas dve utakmice, igraju Partizan i Zvezda mts!

ABA Super kup se ove sezone igra u Zagrebu.

Pred početak regularnog dela ABA lige, igraće se Super kup i to u Zagrebu.

Branilac trofeja je Crvena zvezda mts, učestvuje osam ekipa, a svi mečevi će biti prenošeni na Areni.

Danas su na programu dva duela, prvi je duel Partizana i Mege od 17 časova, a tri sata kasnije počinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << duel Crvene zvezde i Primorske.

Sutradan je na programu još dva meča, Cedevita Olimpija od 17 časova igra sa FMP Železnikom, a od 20:30 igra se meč Cibone i Budućnosti.

Kreće 3⃣. po redu Aba Superkup. Najbolja uvertira za ono što nas očekuje u novoj sezoni. @kkcrvenazvezda je branilac trofeja,🏆 a ko je vaš favorit? 🏀⛹️‍♂️ pic.twitter.com/gErzve9QK7

— Arena sport TV (@TV_ArenaSport) September 25, 2019
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ANKETA: Ko će osvojiti Superkup ABA lige? Zvezda i Partizan favoriti

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2019

Turnir se igra u Zagrebu...Košarkaši Crvene zvezde i Partizana večeras u Zagrebu započinju sezonu utakmicama četvrtfinala ABA Superkupa protiv Primorske, odnosno Mega Bemaksa. Prvi na teren hale "Dražen Petrović" izlaze Partizan i Mega, od 17 sati, dok Zvezda i slovenački tim igraju tri sata...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.