Krcata Morača čeka Partizan

Izvor: Mondo, 18.Nov.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krcata "Morača" čeka Partizan

Budućnost rasprodala sve ulaznice za derbi 8. kola ABA Lige.

Sve karte za večerašnju utakmicu su rasprodate! #ABALigapic.twitter.com/9X4J4S3aeu

— KK Budućnost VOLI (@KKBuducnostVOLI) November 18, 2018

Košarkaši Budućnosti imaće odličnu podršku u večerašnjem derbiju protiv Partizana.

U susretu koji počinje u 19 časova (TV Arena Sport), šampion ABA Lige će ugostiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << crno-bele s novim šefom stručnog štaba Andreom Trinkijerijem, a tribine u "Morači" će biti popunjene do poslednjeg mesta, saopštio je klub.

Podgorička hala je renovirana tokom leta i trenutni kapacitet je oko 5.500 gledalaca.

U mečevima Budućnosti i Partizana najčešće pobeđuje domaćin, pa tako crno-beli nisu slavili u "Morači" još od 2014. godine.

Ekipa bivšeg trenera Partizana Aleksandra Džikića je favorit u ovom duelu, posebno nakon prvog evroligaškog trijumfa ove sezone protiv Baskonije, ali i zbog toga što nešto bolje "stoji" na Jadranu. Crnogorci imaju skor 5-2, dok je Partizan trenutno na 4-3.

MONDO će UŽIVO pratiti ovaj meč od 19 časova, ostanite uz naš portal.



Izvor: YouTube/ABA Liga

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.