Kratak je put od 99 odsto ostajem do odlaska iz Partizana

Izvor: B92, 27.Jul.2020, 18:23

Kratak je put od "99 odsto ostajem" do odlaska iz Partizana

Golman Partizana Nemanja Stevanović pre samo nekoliko dana je najavio produžetak ugovora sa Partizanom i dao je izjavu da će 99 odsto to učiniti.

"Pitanje je dana kada ću produžiti ugovor, 99% ću ostati igrač Partizana i uskoro ću produžiti ugovor. Atmosfera je dobra, lepo je u Partizanu, želim da ostanem i nadam se da ću uskoro biti startni golman Partizana", izjavio je Stevanović 14. jula.

Međutim, kroz dve sedmice priprema na Zlatiboru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sam je shvatio da za njega neće biti puno prostora u Humskoj.

Naime, novo pravilo "bonusa", koje nalaže da u svakom trenutku na terenu moraju da budu dvojica igrača mlađih od 21 godine, promovisalo je Aleksandra Popovića u novu "jedinicu" crno-belih.

Dakle, mladi "Pop" bi branio u Superligi, a Vladimir Stojković bi to činio u važnijim utakmicama domaćeg prvenstva i Evropi.

Tu ne bi bilo prostora za Stevanovića i on je zato odlučio da ode u inostranstvo.

Za Stevanovića je zainteresovano nekoliko klubova iz Turske, Azerbejdžana i Kipra, pa se pretpostavlja da će u karijeru nastaviti u nekoj od ovih zemalja.

Partizan će morati takođe da reaguje, te da dovede novog trećeg golmana, koji je između ostalog, potreban i na treninzima.

Zimus je pomoć na pripremama u Turskoj bio mladi Đorđe Vukanić, ali se on nije preterano istakao i zavredio novi poziv.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.