Krasić otkrio, Partizan mu nudio PET puta više! Gde nastavlja karijeru?

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2018, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasić otkrio, Partizan mu nudio PET puta više! Gde nastavlja karijeru?

Miloš Krasić nema neku želju da se vrati u Srbiju o čemu je govorio i prethodnih meseci.

Miloš Krasić je ponovo slobodan igrač, trener Lehije iz Gdanjska ga je prebacio u rezerve, a vrlo brzo je došlo i do raskida saradnje.

Šta je naredno za Miloša Krasića?

On se poverio poljskim medijima, ali nemojte ga očekivati u srpskom šampionatu gde je svojevremeno branio boje Vojvodine.

"Partizan mi je nudio pet puta više novca nego >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lehija kada sam stigao ovde. Zvali su me i iz Zvezde. I dalje mi se ne vraća u Srbiju, možda uskoro i završim karijeru", rekao je Miloš Krasić.

Krasić smatra da ima snage za još godinu ili dve, očekuje ponudu od strane ekipe iz poljske Ekstraklase, a navodno je Krakovija zainteresovana za njegove usluge.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je u svojoj karijeri nosio dres Vojvodine, CSKA, Juventusa, Fenerbahčea i Bastije pre nego što je stigao u Lehiju.

Za Srbiju je odigrao 46 mečeva, postigao je i 3 gola.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.