Kralj: Biće još pojačanja

Izvor: B92, 17.Jul.2023, 20:45

Kralj: Biće još pojačanja

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj najavio je da će u Humsku stići još dva pojačanja.

Crno-beli su ovog ponedeljka predstavili nove garniture dresova za predstojeću sezonu, a Kralj je u razgovoru sa medijima otkrio kakvi su planovi za nastavak formiranja ekipe Igora Duljaja.

"Sigurno da radimo na pojačanjima, ali u skladu sa našim mogućnostima obavljamo prelazni rok. Ne zavisi samo od nas, imali smo naše želje, trener je takođe imao svoje. Čekali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo dvojicu igrača, ali nismo uspeli da ih angažujemo, sada smo pokrenuli drugu priču. Kao što sam i rekao, finansije mnogo utiču na naš prelazni rok i shodno tome se bavimo prelaznim rokom. Neću da kažem sigurno, ali pretpostavljam da će doći dva igrača u narednih nekoliko dana, ne bih da licitiram tačno koliko. Od toga će biti jedan napadač i verovatno još jedan vezni", rekao je Kralj.

Sportski direktor upitan je za pojačanje na poziciji defanzivca.

"Razgovaramo, u pregovorima smo sa jednim domaćim igračem i jednim strancem, ali kažem – da ne licitiram imenima, bilo bi neozbiljno u najmanju ruku", dodao je Kralj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.