Kosmopolitski! Partizan dobija klub navijača u HRVATSKOJ, sve inicirao bivši as crno-belih

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 21:20

Kosmopolitski! Partizan dobija klub navijača u HRVATSKOJ, sve inicirao bivši as crno-belih

Imaće i organizovane autobuse za mečeve u Evropi.

Partizan će dobiti još jedan službeni klub navijača, a ovaj put to dodatno intrigira javnost jer se osniva u Hrvatskoj, i to u Rijeci.

- Baza pristalica Partizana uskoro će biti bogatija za još jedan službeni Klub navijača koji će biti osnovan u Rijeci, a činiće ga simpatizeri našeg kluba iz cele Istre - objavio je Partizan i naveo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sastanak inicirao Refik Kozić, bivši fudbaler beogradskog kluba.

Kozić je u Pulu došao sa 15 godina iz rodnog Bačkog Novog Sela, a za prvu ekipu Istre je igrao od 1968. do 1972. godine, posle čega su primetili skauti Partizana.

Na sastanku u Beogradu pored Kozića prisustvovali su njegov kum Borislav Krkelić, kao i članovi veteranske sekcije kluba malog fudbala Ribnica iz Rijeke Milan Rimac i Aldo Stipanov koji će ujedno biti i osnivači. Sa njima u srpskoj prestonici bili su Stefano Stipanov, Slobodan i Boban Mizdak. Goste je pozdravio i sportski direktor Ivica Kralj, uručeni su im i prigodni pokloni.

Refik Kozić bio je defanzivac i karijeru je počeo u Istri, pa je 1972. godine prešao u Partizan. Iz Humske je otišao u američki klub Tampa Bej, pa je bio u Njujork Kosmosu i karijeru je završio baš u Tampa Beju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Partizan dobio Klub navijača u Rijeci: Dolaziće na utakmice iz Hrvatske

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 13.Mar.2024, 13:41

Dok Partizan vodi bitke u Superligi Srbije protiv Crvene zvezde, gde se bori za titulu, u isto vreme su crno-beli dobili i još jedan zvanični Klub navijača, koji će biti osnovan u Rijeci, a činiće ga simpatizeri iz cele Istre. To je dogovor koji je postignut na sastanku koji je inicirao bivši...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.