Košmar za navijače Junajteda, kako bez tandema na Liverpul i Partizan!?

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2019, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košmar za navijače Junajteda, kako bez tandema na Liverpul i Partizan!?

Na Old Trafordu zabrinuti.

Ole Gunar Solskjer baš nema sreće pred mečeve koji će mu verovatno odrediti dalju sudbinu.

Nakon što se povredio David De Hea, bilo je jasno da će čuvar mreže propustiti derbi sa Liverpulom, Španac je u ovom trenutku neizvestan i za meč sa Partizanom u Beogradu.

Danas je stigla potvrda da ni Pol Pogba neće moći da pomogne svojim saigračima u susretu sa "redsima", pa su mnogi navijači s pravom zabrinuti kako će izgledati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njihova ekipa.

Postoji mogućnost da Pogba bude na raspolaganju treneru u Beogradu, ali pitanje je da li će Solskjer rizikovati sa vezistom.

Sve u svemu, teška situacija za tim sa Old Traforda...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Solskjerov raport: Pogba i De Hea aut, Van-Bisaka i Marsijal mogu na Partizan

Izvor: MozzartSport.com, 16.Okt.2019

Bolnica na kraju grada – tako izgleda trenutno sportski centar Mančester junajteda. Kako koji fudbalski dan prođe, tako se nove navolje navale na Crvene đavole. Ni do sada nije nedostajalo povreda igrača, a u poslednjih nedelju dana iz stroja su ispala dvojica možda iz startnih 11 – Pol Pogba...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.