Košarkašice Partizana pred titulom

Izvor: B92, 23.Apr.2011, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice Partizana pred titulom

Košarkašice Partizana nalaze se na korak od osvajanja titule šampionki Srbije pošto su u petak povele sa 2:0 u seriji protiv Hemofarma.

Crno-bele su po drugi put u tri dana slavile u Vršcu, ovoga puta sa 68:64 i prvu priliku za osvajanje titule imaju već u ponedeljak, pred svojim navijačima u Beogradu.

Izabranice Marine Maljković ove sezone su već osvojile jedan trofej, pošto su trijumfovale u Kupu Srbije.

Vrščanke su na drugom meču finalne serije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vodile tokom celog meča, zahvaljujući Biljani Stanković, ali je u poslednjem periodu došlo do preokreta. Košarkašice Hemofarma su tada imale veliki broj izgubljenih lopti, što su crno-bele devojke iskoristile i na kraju trijumfovale. Najefikasnija u trijumfu Partizana bila je Milica Dabović sa 19 poena, dok je Stankovićeva u redovima Hemofarma meč završila sa 17 poena.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katić: Nositi dres Partizana je nešto posebno

Izvor: Blic, 23.Apr.2011

Dan posle velike bitke u glavnom gradu Slovenije igrači Partizana su nakon zajedničkog slavlja dobili slobodne dane, raštrkali su se po Srbiji, a centar Raško Katić je odlučio da drugi pehar u karijeri proslavi u krugu porodice u rodnom Kragujevcu. ..Pobednički prsten NLB lige, ovoga puta sa brilijantom...

Nastavak na Blic...

Crno-bele na korak do titule

Izvor: Sportal.rs, 23.Apr.2011

Košarkašice Partizana nalaze se na korak do osvajanja titule prvaka Srbije. Crno-bele su u drugom meču finala plej-ofa ponovo slavile u Vršcu protiv Hemofarma rezultatom 68:64.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.