Košarkaši Partizana ubedljivo savladali Krku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2021, 23:31

Košarkaši Partizana ubedljivo savladali Krku

Košarkaši Partizana pobedili su večeras Krku 91:67 u 29. kolu ABA lige u hali "Ranko Žeravica" u Beogradu.

Do ubedljivog trijumfa crno-bele je predvodio Rašon Tomas sa 17 poena i šest asistencija, pomogli su Džoš Perkinsa sa 13 koševa, Ognjen Jaramaz je ubacio jedn manje, dok su Nikola Janković i Uroš Trifunović dodali po 11 poena.

U ekipi Krke najbolju rolu imali su Jure Škrifić i Roderik Kamfor sa po 13 poena.

Ekipa Aleksandra Matovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ima učinak 10-13 na 7. mestu na tabeli ABA lige, dok je Krka na 12. poziciji sa skorom od sedam pobeda i 15 poraza.

Matović: Meč smo prelomili dobrom odbranom

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Matović istakao je da je njegov tim dobrom odbranom prelomio meč protiv Krke.

Crno-beli su večeras ubedljivo pobedili Krku 91:67 u 29. kolu ABA lige u hali "Ranko Žeravica" u Beogradu.

"Odigrali smo jednu borbenu i trkačku utakmicu. Iskontrolisali smo parametre koje smo želeli. Krka je u prvom poluvremenu držala priključak sa osam pogođenih trojki, a u drugom poluvremenu smo prelomili meč sa nekoliko dobrih odbrana i završili smo onako kako je trebalo", rekao je Matović posle meča.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Matović: Meč smo prelomili dobrom odbranom

Izvor: RTS, 04.Apr.2021, 07:11

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Matović bio je zadovoljan prikazanom igrom i istakao da je njegov tim dobrom odbranom prelomio meč protiv Krke. . Crno-beli su ubedljivo pobedili Krku sa 91:67 u 29. kolu ABA lige u hali "Ranko Žeravica" u Beogradu, a strateg Partizana...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.