Košarkaši Partizana ubedljivi u Zadru (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2019, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Partizana ubedljivi u Zadru (VIDEO)

Košarkaši Partizana ubedljivo su pobedili u gostima Zadar sa 72:57, u utakmici 6. kola ABA lige.

Crno-bele su do šestog trijumfa na Jadranu, pored dva poraza, vodili Markus Pejdž sa 14 poena i Nemanja Jaramaz sa 13, jedini dvocifreni u pobedničkom sastavu.

Kod Zadra najbolji je bio Brajon Alen sa 16 pogodaka. Partizan je trenutno drugi iza FMP-a i u narednom kolu ABA lige igra derbi sa Crvenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zvezdom.

Na konferenciji za medije, održanoj posle meča, trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri je izjavio:

"MIslim da smo zavredeli pobedu. Nije to bilo ništa fantaststično ali dosta smo dobro otvorili utakmicu, imali smo dovoljno dobrih momenata da kontrolišemo meč, i na kraju smo zaslužili pobedu. Problem su 21 izgubljena lopta, toga me je malo sram, da vam iskreno kažem.Ali,za nas je danas bilo najbitnijeda pobedimo posle teške i loše utakmice u Evrokupu. Došli smo ovde, pokušao sam da vrtim ekipu malo brže nego inače, da budemo sveži i na kraju smo pobedili. Možda je izgledalo da smo previše šutirali trojke, ali u jednom trenutku je Zadar parkirao autobus u reket i nije bilo lako pronaćiput. Mogli smo malo bolje šutirati ali na kraju nije to tako loše izgledalo", zaključio je Trinkijeri.



Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rutinska pobjeda Partizana u Zadru

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Nov.2019

Košarkaši Partizana su rezultatom 72:57 savladali Zadar u 6. kolu regionalne ABA lige.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.