Košarkaši Partizana nastavili dominaciju

Izvor: NTV.rs, 22.Jun.2014, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Partizana nastavili dominaciju

Košarkaši Partizana po 13. put uzastopno, a 21. put u istoriji kluba, postali prvaci države, pošto su u četvrtoj utakmici finala plej-ofa savladali Crvenu zvezdu sa 95:87.
U neizvesnoj utakmici, koja je odlučena posle produžetka, crno-bele je do pobede i titule predvodio najbolji pojedinac cele finalne serije, Bogdan Bogdanović sa 36 poena. Važan doprinos, posebno u završnici dali su Lovernj sa 15 poena i 10 skokova, Gagić sa 11 poena, te Tepić i Pavlović sa >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << po 11 poena.U Zvezdi su najefikasniji bili Dženkins sa 16, te Nelson i Lazić sa po 14 poena.
Ni sama završnica košarkaškog prvenstva Srbije nije mogla da prođe bez skandala. Posle pobede Partizana u petoj utakmici finalne serije crno-beli su ostali bez pehara.
Naime, trofej namenjem prvaku države, koji je stajao kod zapisničkog stola u dvorani „Pionir“ misteriozno je nestao. Košarkaši Partizana i Crvene zvezde su desetak minuta čekali dodelu trofeja, a kada je postalo izvesno da navijači crveno-belih neće vratiti pehar, „ceremonija“ je završena dodelom medalja.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Bogdanović u rangu Dalipagića i Petrovića

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Jun.2014, 15:56

Neka niko ne pomisli da su Nelson i Lazić pre svih, u pojedinim trenucima i Simonović i Blažič, slabi i nedovoljno agresivni defanzivci. Naprotiv, u pitanju je odbrana koja može da slomi i najbolje. A Bogdan Bogdanović je…. (FOTO: N. Negovanović). - Šta o njemu više da kažem – pita se Saša...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.