Kosanović o fudbalu pre dve decenije: U vreme Mirka Marjanovića nisu dozvoljavali da Partizan izgubi

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2014, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosanović o fudbalu pre dve decenije: U vreme Mirka Marjanovića nisu dozvoljavali da Partizan izgubi

„Očekujem lep ambijent na tribinama. Koliko poznajem ovaj grad i ljude, siguran sam da neće biti problema“, rekao je šef struke Novog Pazara pred duel sa crno-belih

Raste temperatura u Novom Pazaru pred dolazak Partizana. Mada neće biti organizovanog dolaska Grobara, gostovanje crno-belih u gradu na Jošanici izaziva ogromnu pažnju lokalnih ljubitelja fudbala, među kojima je strasti dodatno ustalasala izjava šefa struke domaćeg tima Milorada Kosanovića da je, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dok je sedeo na klupi Vojvodine (1991-1995), klub iz Humske bio nepobediv u vreme kad je na njegovom čelu bio predsednik vlade Srbije Mirko Marjanović.

Dok sam trenirao Vojvodinu, nisu dozvoljavali da Partizan izgubi. Bilo je to vreme Mirka Marjanovića. Imali su strašan tim, to je ona prva generacija Ljubiše Tumbakovića sa Predragom Mijatovićem, Slavišom Jokanovićem, Gordanom Petrićem, Brankom Brnovićem, Zoranom Mirkovićem. Posle njih, došli su Savo Milošević, Albert Nađ, Dragan Ćirić, sve dobri momci i sjajni igrači“, podsetio je Kosanović, a prenosi novopazarski radio Sto plus.

Iskusni stručnjak na sva usta hvali i sadašnju generaciju Parnog valjak, koja na meč 14. kola Superlige stiže kao lider prvenstva i učinkom od 11 pobeda i po jednog remija i poraza.

Imamo lepu rezultatsku seriju i dobru atmosferu u timu. Ne postoji imperativ osvajanja ili gubljenja bodova, nemamo pritisak te vrste, pa ova utakmica treba da nas obraduje. Proverićemo koliko možemo da se suprotstavimo našem najboljem timu, koji jedini u zemlji ima reprezentativce, i to čak petoricu: Vladimir Volkov, Branko Ilić, Nikola Drinčić, Danko Lazović i Petar Škuletić“.

Meč Novi Pazar - Partizan na programu je u nedelju od 13 sati, a domaći tim se uzda u ogromnu podršku navijača.

„Očekujem lep ambijent na tribinama. Koliko poznajem ovaj grad i ljude, siguran sam da neće biti problema. Brine me što smo imali tri nedelje pauze, što nije dobro. One planirane dve su nam odgovarale, ali nedelja koju su nam naturili, ne znam čijom odlukom, stvorila nam je problem. Bez obzira na sve, imaćemo najveću želju da se svih 90 minuta takmičimo i pokušamo da napravimo rezultat“, dopunio je Kosanović.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kosanović: "Dok sam trenirao Vošu, nisu dozvoljavali da Partizan izgubi"

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2014

Trener FK Novi Pazar Milorad Kosanović izjavio je da u vreme dok je trenirao Vojvodinu nije postojala mogućnost da Partizan izgubi jer se radilo o vremenu Mirka Marjanovića.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.