Koš Kecmana s pola terena za titulu Partizana

Izvor: Glas javnosti, 25.Apr.2010, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koš Kecmana s pola terena za titulu Partizana

Trojkom s pola terena, samo šest desetinki pre sirene, Dušan Kecman doneo je novu titulu Partizanu u NLB ligi! U paklenoj i filmskoj završnici, svi su već mislili da je Cibona uzela titulu. Ipak, lopta je stigla do Kecmana, koji je sa polovine Partizana pogodio koš!

Posle produžetka na semaforu je pisalo Partizan - Cibona 75:74 (14:15, 17:16, 13:13, 16:16, 15:14). Ovo je četvrta uzastopna titula crno-belih u NLB ligi.

Dodatnih pet minuta Partizan otvara >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sa tri poena Marića (2+1) i stiče prednost od 63:60, a što je još značajnije dobija na samopouzdanju. Najjače Partizanovo oružje u ovoj sezoni, ofanzivni skok, došlo je do izražaja u produžetku pa su "crno-beli" i pored brojnih promašaja sticali novi napad što im je donosilo priliku za popravni koju su oni koristili. I pored toga što je srpski šampion u poslednjih 15-ak sekundi ušao sa prednošću od 72:68, Marko Tomas vraća Cibonu u život neverovatnom trojkom na svega 8,8 sekundi pre kraja. Posle promašenih slobodnih bacanja Robertsa Bogdanović na 0,6 sekundi do kraja pogađa trojku za, činilo se pobedu Cibone, ali Kecman vraća trojku sa svoje polovine za neverovatan trijumf Partizana.

Oba tima su opravdala procene stručnjaka da će u finalu igrati najbolje ekipe sa ovih prostora, ali su "crno-beli" još jednom dokazali da su neprikosnoveni i da ostali još uvek moraju naporno da rade da bi dostigli nivo na kojem je srpski šampion.

Najiskrenije cestitke igracima,trenerima,upravi i navijacima naseg PARTIZANA na velikom uspjehu sa velikom zeljom da i dalje pobjedama i ponasanjem prestavljaju PARTIZAN i SRPSTVO jer su u danasnja teska vremena zaista nesto cemu se obicni SRBIN moze poradovati.Jos jednom najiskrenije cestitke uz bratski pozdrav iz SRPSKOG Cikaga!!!

Cestitke Partizanu! Pozdrav iz Niksica

OVAKO IGRAJU KRALJEVI PARKETA ! BRAVO ,JOS JEDNOM SU DOKAZALI DA SU NAJBOLJI .

Браво црно-бели, велики поздрав из српског Торонта !!!!!!!!!

П.С.

МНОГО СМО ЈАКИ !!!!!!!!!

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecman: "Verovao sam da pogađam"

Izvor: B92, 25.Apr.2010

Košarkaš Partizana Dušan Kecman izjavio je da je verovao da će lopta koju je u poslednjoj sekundi uputio sa više od polovine terena ući u koš... "Verovao sam da ću postići koš. Nije fraza, zaista sam verovao da ću pogoditi. Morao sam da uputim taj poslednji šut ka košu i verovao sam da ću...

Nastavak na B92...

Partizan slavi

Izvor: RTS, 26.Apr.2010, 11:56

Košarkaši Partizana četvrti put zaredom trijumfovali su u regionalnoj NLB ligi. Dušan Kecman doneo je titulu trojkom sa pola terena, šest stotinki pre kraja uzbudljivog finala sa Cibonom. Crno-bele, koji su stigli pred upravu kluba jutros oko pola četiri, dočekalo je nekoliko stotina oduševljenih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.