Koprivica: U glavi mogu sve, ali nisam ni blizu kapaciteta

Izvor: B92, 11.Apr.2023, 17:27

Koprivica: U glavi mogu sve, ali nisam ni blizu kapaciteta

Košarkaš Partizana Balša Koprivica izjavio je, posle povratka na teren nakon 98 dana, da još nije blizu svojih kapaciteta.

Prva velika pauza se dogodila zbog preloma šake u novembru protiv Panatinaikosa, a onda se u januaru Koprivica zarazio mononukleozom.

"Nisam ni očekivao da ću puno igrati protiv Igokee, možda bih odigrao i koji minut više da smo poveli ranije. Trener mi je rekao da ostanem miran i spreman, sa više treninga i kako utakmice budu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dolazile igraću sve više i više. Naježio sam se tokom aplauza. Zahvalan sam kada me navijači Partizana podrže, a i zahvalan sam što sam deo ovog kluba", izjavio je Koprivica za Mocartsport.

Dodaje da mu je teško da uđe u ritam utakmice posle toliko vremena.

"Doduše, glava nije problem kod mene, ja sam psihički potpuno spreman, ali telom ne baš. U glavi mislim da mogu sve, ali nisam ni blizu svog kapaciteta. Zato su tu treneri da me uvode postepeno i njima verujem", izjavio je Koprivica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.