Izvor: Piplmetar.rs, 07.Jan.2024, 23:30

Koprivica: „Obradović nam je rekao da se bacamo za svaku loptu, jer tako se igra za Partizan“

Košarkaš Partizana Balša Koprivica rekao je nakon pobede nad Krkom od 96:76 u okviru 15. kola AdmiralBet ABA lige da je važno što je ekipa vratila energiju od ranije.
Nije Partizan odigrao dobro protiv Crvene zvezde u četvrtak u derbiju Evrolige i želeli su da se iskupe svojim navijačima protiv Krke, što su i uspeli.
„Dugačka >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je sezona. Nismo tu utakmicu (op.aut. protiv Zvezde) odigrali kao što smo hteli, danas smo imali priliku da se popravimo, da se vratimo na put kojim želimo da idemo. Fale nam tu igrači koji bi trebalo da se oporave. Nadam se da će neki od njih biti spremni već za sledeću utakmicu“, rekao je Koprivica.
On nije igrao u derbiju, ali je dobio 17 minuta protiv Krke i postigao je 10 poena.
„Hteo sam da uđem sa energijom, posebno što prethodnu utakmicu nisam igrao. I kao ekipa smo bili bez te energije koju smo hteli da imamo. Hteo sam da pomognem ekipi što više mogu u odbrani, malo sam bio previše agresivan u nekim momentima“.

Šta su bile reči Željka Obradovića pred utakmicu sa slovenačkim timom?
„Rekao nam je da se bacimo na svaku loptu, da igramo kao što bi trebalo da se igra za ovaj klub i za ove navijače. I pokušali smo to da popravimo“.
Sledi Fenerbahče u Evroligi
„Odlična ekipa, teško je igrati protiv njih u gostima. Sezona je duga, igra se na svaka tri dana i bitno je psihički biti spreman za svaku utakmicu. Imamo kvalitet da igramo sa svim ekipama, bitno je da u svaku utakmicu samo uđemo

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Pantera pitali o porazu Zvezde, evo šta je odgovorio!

Izvor: Piplmetar.rs, 07.Jan.2024

Izgledalo je da je trka za prvo mesto pred plej-of AdmiralBet ABA lige već rešena, jer je posle četiri Partizanova poraza Zvezda imala veliku prednost, ali večeras je ta prednost smanjena.. Zvezda je poražena u Ljubljani od Cedevita Olimpije sa 96:86, a Partizan je na svom terenu savladao Krku sa...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.