Kompletirana odbrana? Partizan završio posao i sa Brazilcem!

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2019, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompletirana odbrana? Partizan završio posao i sa Brazilcem!

Brazilac stiže besplatno u Partizan.

Tri pojačanja su sigurna do sada kada je dolazak u Partizan u pitanju, ali se tu čelni ljudi iz Humske neće zaustaviti.

Crno-beli su do sada završili posao sa Aleksandrom Lutovcem, Perišom Pešukićem i Igorem Vujačićem, a pregovori su uveliko u toku sa Dominikom Dingom i desnim bekom Ivanom Lakićevićem.

Nije to sve, uskoro bi mogao da u klub >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Humske stigle i levi bek koji se očekuje svakog trenutka, a nakon neuspelih pokušaja da se dovede Ivan Obradović, kao i Rajko Brežančić, Partizan se okrenuo trećem rešenju.

U pitanju je Brazilac koji dolazi iz Vardara Žunior Reis Rodrigez, odnosno kraće - Žuninjo.

Žuninjo je levi bek, može da raskine ugovor sa Vardarom koji mu nije isplatio dugovanja, a "Telegraf" prenosi da je transfer veoma blizu realizacije.

Ima 23 godine, a njegovim dolaskom Partizan bi rešio veliki broj pitanja za narednu sezonu kada se radi o odbrani.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.