Komemoracija Nebojši Vučićeviću: Partizan se oprostio od Ušketa

Izvor: B92, 14.Mar.2022, 13:57

Komemoracija Nebojši Vučićeviću: Partizan se oprostio od Ušketa

Nebojša "Uške" Vučićević, legendarni fudbaler Partizana, preminuo je u petak u 60. godini.

On je iznenada preminuo tokom termina malog fudbala, u jednom balonu na Zvezdari.

Vučićević je karijeri počeo u OFK Beogradu, u kom je idgrao tri setone, od 1981. do 1984. pre dolaska u Humsku.

Imao je pet nezaboravnih sezona u dresu Partizana sa kojim je osvojio dve titule prvaka Jugoslavije, kao i jedan pehar u kupu tadašnje države.

U ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je održana i komemoracija na kojoj su se prisutni oprostili od legendarnog Ušketa.

"U ponedeljak, 14.03.2022. godine, komemorijalnim skupom u prisustvu porodice i prijatelja u prostorijama JSD Partizan, oprostili smo se od Nebojše Vučićevića Ušketa. Prisutnima su se obratili član UO FK Partizan, Milan Obućina i predsednik komsije za veterane, Goran Kadenić. Neka mu je večna slava i hvala!", naveli su iz Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Održana komemoracija Nebojši Vučićeviću Ušketu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2022

Komemoracija povodom smrti bivšeg fudbalera i legende Partizana Nebojše Vučićevića Ušketa održana je danas u prostorijama JSD Partizan...Kako je saopšteno, na komemorijalnom skupu, na kome su prisutvovali porodica i prijatelji, prisutnima su se obratili član UO FK Partizan Milan Obućina i predsednik...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.