Koliko će Musa Ndžaj zarađivati u Partizanu?

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2019, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko će Musa Ndžaj zarađivati u Partizanu?

Crno-beli su ove zime bili možda štedljiviji nego ikad kada je u pitanju angažovanje pojačanja, ali da li će im se najnovije investicije isplatiti?

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev je pre dva dana poručio da je Partizan jači nego jesenas, iako trojica igrača koje je ove zime doveo u Humsku, tokom priprema u Turskoj nisu pokazala da mogu da naprave neku značajniju razliku.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan je tokom zime angažovao Musu Ndžaja iz norveškog Stabeka, zatim omladinca Radivoja Bosića iz Crvene zvezde i Dejana Georgijevića koji je došao na pozajmicu iz Ferencvaroša.

Crno-beli za ovu trojicu igrača nisu morali da plate obeštećenje i s te strane je Partizan odlično prošao, ali trebalo bi da u narednom periodu ovi momci svojim učinkom na terenu opravdaju i platu koju su prethodno dogovorili.

Današnji ''Žurnal'' piše na tu temu i otkriva nezvaničnu informaciju da će Musa Ndžaj u Partizanu zarađivati blizu 200.000 evra na godišnjem nivou. Podsetimo, sa crno-belima je potpisao ugovor na tri godine.

Kada je Bosić u pitanju, pomenuti izvor navodi da je ugovorena mesečna plata od 5.000 evra, a Georgijevića će i dalje plaćati mađarski klub.

Na ovim momcima, kao i ostatku ekipe, na proleće je težak zadatak da se značajnije popravi utisak iz jesenjeg dela sezone, kada je Partizan ostao u minusu od čak 15 bodova za Zvezdom. Pripremni mečevi u Turskoj, izuzev onog protiv Šahtjora, nisu pokazali da u Humskoj imaju previše razloga za optimizam...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.