Izvor: RTS, 12.Avg.2022, 09:53

Ko menja Stolicu u Partizanu? Milošević, Vuković...

Ilija Stolica izvesno nije više trener fudbalera Partizana, a dok se iz kluba čeka zvanična potvrda, spekuliše se o njegovom nasledniku na klupi crno-belih. Prvi na listi kandidata je Savo Milošević.
Mediji u prvi plan stavljaju nekadašnjeg trenera Savu Miloševića, kao i "večitog kandidata" Aleksandra Vukovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bivšeg trenera poljske Legije.

Kao kandidat se pominje i Albert Nađ, ali i još neka imena, pre svega bivših igrača crno-belih...
Stolica je, nezvanično, smenjen posle remija protiv AEK-a iz Larnake (2:2) i eliminacije iz Lige Evrope.
Promena trenera je izvesna, posebno jer se Stolica nije pojavio na "obaveznoj" konferenciji za novinare posle meča.
Partizan u Superligi zaostaje sedam bodova za liderom i aktuelnim šampionom Crvenom zvezdom, a za evropsku jesen boriće se sa novim trenerom na klupi protiv Hamruna sa Malte u plej-ofu za Ligu konferencija.
U narednim danima biće poznato ko će biti novi trener kluba iz Humske.
Posle sinoćnje eliminacije od AEK Larnake u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, navijači Partizana zahtevali su od fudbalera crno-belih da zajedno sa njima oteraju upravu kluba.
Navijači su potom vređali fudbalere crno-belih, upućivali im pogrdne reči i dobacivali im "da bi trebalo da idu na splavove".
Mučne scene u Humskoj trajale su dvadesetak minuta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milošević odustao, Gordan Petrić novi trener Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2022

Gordan Petrić postaće novi trener Partizana, potvrđeno je iz kluba. Crno-beli su saopštili da će Petrić naslediti Iliju Stolicu na klupi i da će biti promovisan u subotu od 16 časova u Sportskom centru Partizan-Teleoptik...Petrić na klupu srpskog vicešampiona stiže u teškom trenutku, nakon...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Gordan Petrić novi trener Partizana

Izvor: Danas, 12.Avg.2022

Ilija Stolica je jutros dobio otkaz, a na klupi Partizana zameniće ga Gordan Petrić.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.