Ko je zaslužio prelazne ocene u Partizanu?

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2017, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je zaslužio prelazne ocene u Partizanu?

Neke stvari se i previše puta ponavljaju ove sezone da bi bile slučajne. Večeras ni ''hobotnica'' na golu nije sakrila Partizanove propuste.

Stojković 8.5 - Iako je imao problema sa povredom proteklih dana, večeras je ponovo bio na vrhunskom nivou, bez obzira što je tri puta vadio loptu iz mreže. Jednostavno, nije ni on svemoguć, večeras je bilo previše propusta u igri crno-belih koje ni naš najbolji golman nije uspeo da zakamuflira svojim čudesnim reakcijama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
I dalje je najsvetlija tačka u Partizanu, a zašto je to loša vest za crno-bele, podsetite se OVDE. Taj tekst na našem portalu objavljen je u vreme dok se većina oduševljavala čudesnim reakcijama popularnog Stojketa, zanemarujući pritom slabosti u igri crno-belih.

Vulićević 6.5 - Partija koju je kapiten večeras prikazao bila je uglavnom na nivou onih koje je pružao od početka sezone, uz par kikseva i nepotrebnih prekršaja na polovini crno-belih. U ofanzivi bezopasan.

Nemanja R. Miletić 6.5 - Kao i čitav tim Partizana, mnogo bolji tokom prvog poluvremena, u nastavku je bio na velikim iskušenjima, kasnio u pojedinim situacijama...

Ostojić 5.5 - Ovo nije bilo njegovo veče, možda i najslabija Ostojićeva igra od početka sezone. Kao da mu nije prijao odmor protiv Rada...

Nemanja G. Miletić 5.5 - Previše oscilacija u njegovoj igri. U prvom poluvremenu je dao doprinos vođstvu, kada je iz auta uposlio Tavambu, imao i još par dobrih situacija, ali i previše propusta u defanzivi, pogotovo kod izjednačujućeg gola Kijevljana.

Everton 7.5 - Uz Stojkovića najbolji, ''preorao'' je teren, ništa mu se ne može zameriti, iako je u par navrata ''izgoreo'' u prevelikoj želji. Imao je u prvom poluvremenu i priliku da postigne gol, zatim je svojom borbenošću stvorio situaciju kod drugog gola i utisak je da je on svoj posao dobro obavio.

Radin 7 - I on je opravdao očekivanja. Imao je blistavih trenutaka, poput onog iz prvog poluvremena kada je oduzeo loptu na sredini, a onda iznudio ''slobodnjak'' pred kaznenikm prostorom gostiju. Takođe, u nastavku je zaustavio opasnu kontru pri rezultatu 2:2, kada je Ostojić imao onaj veliki kiks na sredini terena.

Suma 6.5 - Dok je on bio na željenom nivou, i Partizanova igra ličila je na onu koju navijači i trener Đukić žele. Kada je ostao bez daha, crno-beli su postali bezopasni. Ali, zašto se to prerano desilo...?

(Pantić od 75. - Nije uspeo da dođe do izražaja, pokazao želju, ali to nije pomoglo crno-belima, nedovoljno agresivan na polovini rivala),

Janković 5.5 - Poput Ostojića, i on je večeras podbacio, tokom drugog poluvremena gotovo neprimetan, ni u prvom nije igrao kako ume. Može i mora mnogo bolje...

Tavamba 7 - Jedan od najstandardnijih igrača Partizana večeras je dobro odradio svoj zadatak, upisao i asistenciju i gol, ali to crno-belima večeras nije bilo dovoljno.

Ožegović 6.5 - Umesto da njegov golgeterski prvenac na evro-sceni u dresu Partizana bude u prvom planu, više se večeras priča o njegovom igranju rukom početkom drugog poluvremena u kaznenom prostoru Partizana. To je bio uvod u preokret Dinama, ali posmatrajući putanju te lopte, pitanje je da li bi Stojković uspeo da je zaustavi...

(Jovanović od 78. - Mladi napadač nije uspeo da i u Evropi učini ono što je proteklog vikenda učinio na domaćoj sceni, kada je Partizan protiv Rada takođe prokockao dva gola prednosti, a Jovanović potom doneo pobedu crno-belima).

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.