Ko je izneverio očekivanja Mute Nikolića protiv Partizana?

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2018, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je izneverio očekivanja Mute Nikolića protiv Partizana?

Jedni ga prijatno iznenadili, drugi neprijatno...

Posle dve startne pobede, ekipa Dinamika večeras je pretrpela i prvi poraz u Superligi, na svom parketu protiv Partizana (93:82 za crno-bele).

Naravno, Partizan je bio u ulozi favorita, tu ulogu je i opravdao, a posle utakmice trener Dinamika Miroslav Nikolić naglasio je da je pobeda crno-belih bila potpuno zaslužena.



''Naišli smo na raspoloženi Partizan. Bolja su ekipa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imaju više igrača u rotaciji. Moji igrači su mladi, neki su dobili šansu da igraju protiv Partizana, da skupe što više iskustva za sledeću godinu, mislim na Vulikića, Beslaća…'',
objašnjava Nikolić.

Ipak, bilo je i onih koji su zaslužili Nikolićeve kritike zbog onog što (ni)su prikazali u ovoj utakmici.

''Nismo imali koncentracije, mnogo smo grešili. Oni su poveli velikom razlikom, posle smo uspeli da stignemo s mlađom ekipom.



Mlađi igrači su odigrali mnogo bolje nego oni od kojih sam više očekivao, tako da smo izgubili zasluženo. Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi'', zaključio je Nikolić, a prenosi ''basketballsphere.com''.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.