Ko je iznenadio Duleta Vujoševića?

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2015, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je "iznenadio" Duleta Vujoševića?

Doskorašnji trener Partizana otkrio neke stvari vezane za smenu.

Vujošević je na podgoričkoj TV "Atlas" ponovio da je znao šta se sprema.

"Nisam glup, čuo sam glasine, ali iznenadili su me izvršioci. Za neke sam znao, ali neki su me iznenadili. Ne može čovek da ga ne pogodi što su izvršioci moji dugogodišnji saradnici, bilo na relaciji sportski direktor - trener, bilo bivši igrač - trener", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rekao je Vujošević koji dodaje da je moralno čist izašao iz čitave priče.

"Navijači su to prepoznali i hvala im na tome", dodao je nekadašnji trener Partizana.

On je podsetio da su iz kluba lansirane priče kako je teško bolestan i da je inicijativa o njegovoj smeni došla iz politike.



"U pitanju je moj sukob sa jednim čovekom, funkcionerom Zvezde koji ne odlučuje kako će se raspodeljivati novac. Ali kada sam prozvao one koji odlučuju, oni su uskratili sredsta i poručili da ih neće biti dok sam ja trener. Mislim da politika ne bi trebalo da odlučuje o tome ko će biti trener, ko prvak države, ko nacionalni simbol"
, zaključio je Vujošević.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.