Ko je Kinez u Partizanu?

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2018, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je Kinez u Partizanu?

Juče je Partizan iza zatvorenih vrata igrao meč protiv Teleoptika.

Partizan je juče uspeo da savlada Teleoptik sa 3:1, sve golove su postigli fudbaleri Partizana, 3 Đorđe Ivanović, a autogol je postigao Nemanja R. Miletić.

Videli smo nekoliko prvotimaca Partizana u dresu Teleoptika poput Enakea ili Cucina, a Zoran Mirković nije mogao da računa na desetoricu igrača koji su u dresovima reprezentacije u raznim kategorijama.

Ipak, Mirković >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je imao priliku da se uveri i u kvalitete momka po imenu Jang Sung, radi se o kineskom fudbaleru koji igra na poziciji levog beka i koji je došao na probu u Partizan.

Reklo bi se da nije zadovoljio po procenama ljudi koji su bili prisutni na meču, pa ga ne treba očekivati u dresu Partizana do kraja ove sezone.

Za mesto levog beka nastaviće da konkurišu Nemanja G. Miletić, povređeni Zlatan Šehović i Slobodan Urošević.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.