Klub potvrdio: Luka, srećno u Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2020, 09:02

Klub potvrdio: "Luka, srećno u Partizanu!"

"Crno-beli" dobili pojačanje za budućnost.

Savo Milošević najavio je miran prelazni rok kada se radi o prvom timu, ali Partizan uveliko radi na pojačanjima za budućnost.

Javor iz Ivanjice potvrdio je odlazak talentovanog fudbalera Luke Borovića među "crno-bele".

"Luka Borović, mladi fudbaler Javora, svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prve fudbalske korake započeo je u našem klubu sa pet i po godina. Narednih deset godina nosio je naš dres nastupajući za kadetsku i pionirsku selekciju. voj talenat, u međuvremenu je pokazao i kao reprezentativac, igrajući sa svojim vršnjacima za U-14 reprezentaciju Srbije. On od danas svoju karijeru nastavlja da gradi u beogradskom Partizanu. Luka, tvoj klub ti želi svu sreću u daljem ostvarivanju svojih snova! Sigurni smo da je ovo tek početak za takvog majstora kao što si ti! Srećno", poželeli su iz Ivanjice na društvenim mrežama.

Borović ima 15 godina i član je kadetske reprezentacije Srbije.

View this post on Instagram

𝐌𝐥𝐚𝐝𝐢 𝐭𝐚𝐥𝐞𝐧𝐚𝐭 𝐉𝐚𝐯𝐨𝐫𝐚 𝐮 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐳𝐚𝐧𝐮 👏🏻⬇️ • Luka Borović, mladi fudbaler Javora, svoje prve fudbalske korake započeo je u našem klubu sa pet i po godina. Narednih deset godina nosio je naš dres nastupajući za kadetsku i pionirsku selekciju. Svoj talenat, u međuvremenu je pokazao i kao reprezentativac, igrajući sa svojim vršnjacima za U-14 reprezentaciju Srbije. On od danas svoju karijeru nastavlja da gradi u beogradskom Partizanu. • Luka, tvoj klub ti želi svu sreću u daljem ostvarivanju svojih snova! Sigurni smo da je ovo tek početak za takvog majstora kao što si ti! Srećno, @borovic_luka ! 🍀👏🏻⚽️ #FKJavor #FKPartizan #LjuljajJavore #mladjeselekcije #srpskifudbal #U14 #fudbalskisavezsrbije @partizanbelgrade

A post shared by FK Javor Matis (@fkjavormatis1912) on Jun 2, 2020 at 2:03pm PDT
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BISER IZ IVANJICE STIŽE U HUMSKU: Talentovani igrač Javora prešao u Partizan!

Izvor: Kurir, 03.Jun.2020

Mladi fudbaler Javora iz Ivanjice, Luka Borović, novo je pojačanje beogradskog Partizana.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.