Klinč Stefana Babovića i navijača Partizana!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2015, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinč Stefana Babovića i navijača Partizana!

Sa istočne tribine čuli se povici - Stefane odlazi!

Stefan Babović i navijači sa zapada i istoka ponovo su se našli u klinču!

Nezadovoljni rezultatom i - po njihovom mišljenju, igrom kapitena crno-belih, pritalice kluba smeštene na pomenute dve tribine u završnici meča bes su iskalile upravo na Baboviću. Prozivali su ga navijači, zviždali mu, a kako on nije uspeo da istrpi prozivke najpre sa zapada otišao je do dela navijača, pa su saigrači >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << morali da intervenišu ne bi li sprečili teži incident.

Zatim se protiv Babovića, dok je izlazio sa terena, urotila i publika na istoku, koja već duže vreme ima nešto protiv njega, pa je ovaj put to nezadovoljstvo ispoljila povicima:

"Stefane, odlazi!"

Babović je reagovao neprimereno, pokazivao je srednji prst u pravcu navijača, a onda se okrenuo ka južnoj tribini i aplauzom pozdravio najvatrenije pristalice crno-belih.

Situaciju je koliko-toliko pokušao da smiri Petar Grbić prilikom ulaska u tunel, ali je pitanje kako će se posle svega ovaj dugogodišnji odnos između istoka i Stefana Babovića odraziti na njegove buduće partije, tim pre što sam ima protivnika više - u onima sa zapada.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ESKALACIJA SUKOBA: Babović pokazao srednji prst navijačima! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Okt.2015

Posle još jednog neuspeha u domaćem prvenstvu, Stefan Babović ušao je u novi veliki sukob sa navijačima na stadionu Partizana.. . Već duže vreme zamenik kapitena Partizana Stefan Babović se nalazi na udaru navijača, posebno onih sa istočne tribine.. Na današnjem susretu protiv Čukaričkog,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.