Kiša odložila utakmicu Borac - Novi Pazar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2016, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiša odložila utakmicu Borac - Novi Pazar

Utakmica šestog kola Super lige Srbije između Borca i Novog Pazara, koja je trebalo da se igra večeras od 20.00, odložena je zbog vremenskih neprilika u Čačku.

Teren stadiona Borca je natopljen vodom usled jake kiša koja pada u Čačku od 20.00. Delegat i glavni sudija tog meča prvo su odložili početak, a potom i definitivno doneli odluku da utakmica večeras ne može da se igra.

Kako je za Arenu sport rekao predstavnik fudbalskog kluba Borac, utakmica će se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << najverovatnije igrati sutra od 20.00, pod pod uslovom da se s tim slože Super liga i policija.

Borac je, posle pet odigranih kola, na pretposlednjem mestu na tabeli Super lige Srbije sa samo dva osvojena boda, dok je Novi Pazar na šestoj poziciji sa sedam bodova.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.