Kinzi se ne vraća u Beograd

Izvor: B92, 01.Apr.2014, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinzi se ne vraća u Beograd

Iako je trener PArtizana Duško Vujošević najavio da bi Tarens Kinzi mogao da se vrati, to se po svemu sudeći neće dogoditi.

Naime, agent Amerikanca Džon Foster potvrdio je za Novosti da njegov štićenik ostaje na rehabilitaciji do kraja sezone.

"Tarens se neće vratiti u Beograd. Rehabilitaciju, a najverovatnije i operaciju povređenog skočnog zgloba odradiće u SAD. Prema proceni ovdašnjih lekara, ceo proces će trajati tri meseca", rekao je Foster za Novosti'.

Kinzi je povredio skočni zglob, pa je otišao u SAD po mišljenje lekara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kinzi se ne vraća u Beograd

Izvor: B92, 01.Apr.2014

Iako je trener Partizana Duško Vujošević najavio da bi Tarens Kinzi mogao da se vrati, to se po svemu sudeći neće dogoditi...Naime, agent Amerikanca Džon Foster potvrdio je za 'Novosti' da njegov štićenik ostaje na rehabilitaciji do kraja sezone u SAD..."Tarens se neće vratiti u Beograd. Rehabilitaciju,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.