Kinzi ostaje u Hapoelu još godinu dana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2017, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinzi ostaje u Hapoelu još godinu dana

Nekadašnji košarkaš Partizana i Crvene zvezde Terens Kinzi još godinu dana nosiće dres Hapoela iz Jerusalima.

Kinzi je dogovorio produžetak ugovora sa Hapoelom posle titule prvaka Izraela, a prošle sezone je osvojio i tamošnji Superkup.

Američki krilni igrač u Jerusalim je stigao prošle godine iz Crvene zvezde, sa kojom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je imao istorijsku sezonu sa trofejima šampiona Srbije i ABA lige, kao i plasmana u četvrtfinale Evrolige.

Dve i po godine ranije u Partizanu se zadržao šest meseci, ali je i u tom periodu ostavio dobar utisak, posebno u Evroligi kada su crno-beli stigli do Top16 faze.

Tokom karijere igrao je još za Trabzon, Nižnji, Unikahu, Skavolini, Efes, Fenerbahče i klubove iz NBA Klivlend i Memfis.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kinzi ostaje u Hapoelu

Izvor: B92, 03.Jul.2017

Nekadašnji košarkaš Partizana i Crvene zvezde Tarenz Kinzi još godinu dana nosiće dres Hapoela iz Jerusalima...Kinzi je dogovorio produžetak ugovora sa Hapoelom posle titule prvaka Izraela, a prošle sezone je osvojio i tamošnji Superkup...Američki krilni igrač u Jerusalim je stigao prošle...

Nastavak na B92...

Partizan dobija trenera ove nedelje

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jul.2017

Nakon odlaska Aleksandra Džikića u podgoričku Budućnost Košarkaški klub je ostao bez trenera, ali će to mesto biti popunjeno već tokom ove nedelje...Kao što je ranije najavljeno trener crno-belih ponovo će biti Miroslav Muta Nikolić, koji je u periodu od 1996. do 1998. godine već bio trener...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.