Kežman nije realan

Izvor: S media, 04.Nov.2010, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kežman nije realan

Trener Partizana Aleksandar Stanojević ocenio je da povratak Mateje Kežmana u Partizan, koji je pre dva dana sporazumno raskinuo ugovor sa Pari Sen Žermenom - nije realan.

- Ne znam koliko je u ovom trenutku realno nam se Mateja pridruži, a to je, zapravo, pitanje za koordinatora Alberta Nađa, ne za mene. S obzirom na trenutnu situaciju, mislim da je pitanje van konteksta. Imam ideju kakav tip napadača je potreban >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << timu, to zna i Nađ - bilo je sve što je Stanojević rekao na tu temu.

Kežman se vraća u Partizan?

Kežman slobodan, Partizan na potezu

Kežman na meti Breše?

Kežman je stigao da odgovori na to pitanje i pre nego što su ga novinari postavili Stanojeviću na jutrošnjem treningu:

- Neću se još vratiti - poručio je Kežman preko Sporta.

Bivši napadač PSŽ-a kaže da mu evropski klubovi nisu u prvom planu.

- Postoji mnogo kombinacija, ali sam okrenut Bliskom Istoku i Americi. U ovom trenutku, Evropa mi je u drugom planu, jer sam naučio iz greške sa Pari Sen Žermenom. Odlaskom iz Pariza skinuo sam veliki teret sa leđa i sada nije toliko bitno da li ću naredni transfer ostvariti odmah ili u januaru. Što se Partizana tiče, neću se još vratiti - naglasio je Kežman, koji je jedno vreme u Partizanu bio i saigrač sa Aleksandrom Stanojevićem, krajem prošle decenije.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.