Kežman: Mitrović podseća na Drogbu, mora da ide u Premijer ligu

Izvor: Sportal.rs, 17.Feb.2015, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kežman: Mitrović podseća na Drogbu, mora da ide u Premijer ligu

Proslavljeni fudbaler Partizana i nekadašnji reprezentativac naše države Mateja Kežman u superlativu je govorio o još jednom bivšem ofanzivcu crno-belih, napadaču Anderlehta Aleksandru Mitroviću. Kežman smatra da je Mitrović zreo da se preseli na Ostrvo, pošto poseduje ogroman potencijal i neophodne kvalitete za Premijer ligu.

- Mislim da je on bolji nego što sam ja bio. Poseduje dosta talenta, ima sjajne fizičke >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << predispozicije i podseća na Didijea Drogbu. Ako nastavi da igra kao protiv Mehelena i ako izbegne povrede, biće evropska zvezda u narednim godinama, siguran sam - izjavio je Kežman za belgijsku TV stanicu VTM.

Mitrović je ove sezone povezivan sa Svonsijem, Njukaslom i Čelsijem.

- On mora da ide u Premijer ligu. Možda ne za neki od top klubova, ali definitivno u tim iz gornjeg dela tabele - dodao je Kežman.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.