Kerkez: U fudbalu se sve brzo zaboravlja

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 15:25

Kerkez: U fudbalu se sve brzo zaboravlja

Trener fudbalera Čukaričkog Dušan Kerkez rekao je danas da se u fudbalu sve brzo zaboravlja, pa će i tako dve vezane pobede njegove ekipe protiv Partizana.

Čukarički je slavio protiv Partizana na Banovom brdu u meču 30. kola Super lige Srbije, a to je ponovio i u prvom duelu plej-ofa protiv istog rivala na istom mestu.

Tim sa Banovog brda je juče pobedio sa 1:0, golom Marka Docića iz 42. minuta i tom pobedom se osamio na drugoj poziciji na tabeli domaćeg šampionata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Očekivali smo drugačiji i agresivniji Partizan, sa nešto izmenjenom startnom postavom u odnosu na prethodni meč i na taj način smo se pripremali. Ponoviću ono što sam govorio pred oba meča, Partizan je kvalitetna ekipa, sa pojedincima koji nisu zaboravili da igraju fudbal. I zaista je mnogo teško protiv njih", rekao je Kerkez za klupski sajt.

Kerkez je istakao da je njegova ekipa u jučerašnjem meču odigrala veoma zrelo.

"Znamo da oni igraju pod određenim pritiskom, mi opet imamo neku drugu vrstu pritiska. Psiha je ovoga puta, posle prve pobede u četvrtak, bila na našoj strani", rekao je Kerkez.

"U drugom meču je, iskreno, moglo da bude i drugačije, ali u ove dve utakmice pamtiće se rezultat. Bilo je momenata i kad nas je Partizan mučio, ali smo pre svega timski odigrali dobro i sprečili smo rivala da postigne pogodak", dodao je on.

Nije dozvolio šef struke Čukaričkog igračima da padnu u euforiju posle dve vezane pobede protiv Partizana, već je insistirao na pripremi za ono što sledi.

"Čestitam mojim momcima, ali u fudbal se sve brzo zaboravlja. U četvrtak nas očekuje vrlo važna utakmica, na gostovanju odličnom TSC-u u Bačkoj Topoli. Ukupno, imamo još šest utakmica u plej-ofu, plus takmičenje u Kupu Srbije, svaka je bitna u borbi da ispunimo naše ciljeve. Nema opuštanja", rekao je Kerkez.

Čukarički drugi na tabeli sa 65 bodova, tri više od ekipe TSC. Partizan je četvrti sa 57 bodova, koliko ima i petoplasirana Vojvodina.

"Znamo ko su nam konkurenti u toj borbi, tu su TSC, Partizan, Vojvodina... U ovom trenutku mi odlučujemo, ali moramo i u četvrtak protiv TSC-a, potom u nedelju protiv Crvene zvezde, pa i sve naredne utakmice na visokom nivou", rekao je Kerkez.

"Za ovo smo se spremali, iako smo od početka sezone imali dosta oscilacija. Sada smo se 'namestili', treba samo da nastavimo ovako", dodao je on.

Kerkez je istakao i da je njegovom timu trenutno najbitniji rezultat.

"Čukarički ima vrlo kvalitetne momke, ali na kraju je rezultat ono što nas interesuje u ovoj specifičnoj sezoni koja može mnogo da nam donese", zaključio je trener Čukaričkog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KERKEZ NAKON DVE VELIKE POBEDE NAD PARTIZANOM: ‘U fudbalu se sve zaboravlja!’

Izvor: HotSport.rs, 24.Apr.2023

Sjajne partije Čukaričkog nisu prošle neopaženo. Čukarički je slavio protiv Partizana na Banovom brdu u meču 30. kola Super lige Srbije, a to je ponovio i u prvom duelu plej-ofa protiv istog rivala na istom mestu. Ovoga puta presudio je gol Marka Docića iz 42. minuta, pa su se Brđani osamili...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.