Kecman: Važno je da pružimo maksimum

Izvor: S media, 03.Nov.2010, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kecman: Važno je da pružimo maksimum

Partizan je prošle sezone zaustavio Makabi u četvrtfinalu Evrolige, a ove će se sa "ponosom Izraela" sastati već u grupnoj fazi takmičenja (Hala "Pionir", četvrtak 20:45).

Junak tog dvomeča bio je Dušan Kecman, koji će i ovaj put poukušati da sa renoviranim timom crno-belih napravi podvig.

- Teško je porediti prošlu i tekuću sezonu. Iskreno, teško je porediti bilo koje dve, svaka >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je priča za sebe. Mlad smo tim, spreman da iz utakmice u utakmicu uči i napreduje - istakao je Kecman za Večernje novosti.

Makabi je, takođe, izvršio velike promene i u stručnom štabu i u igračkom kadru, ali su ambicije ostale iste.

- Jedni su od favorita za plasman u Top 16, što su potvrdili i ubedljivom pobedom nad Žalgirisom u prošlom kolu. Ponavljam, mi smo mlad tim, nemamo iskustvo, ali posedujemo ogromnu energiju.

Lafajet i Gist spremni

Protiv Himkija smo pokazali da možemo da odigramo na visokom nivou i da na pobednički način sakupljamo neophodno iskustvo. Naravno, koncentracija mora da bude maksimalna svih 40 minuta. Važno je da odigramo najbolje što možemo i da napustimo parket s uverenjem da smo dali sve od sebe, a videćemo da li će to biti dovoljno za trijumf
.

Jovanović: Ostali smo bez igrača

Bek Partizana je u Tel Avivu postigao čak sedam trojki i tako doprineo preokretu na tom meču.

- Sigurno da mi je drago što sam postigao toliko poena, ali ne zbog sebe, već što sam pomogao ekipi da zajedno napravimo "brejk" i kasnije u veličanstvenoj atmosferi "Arene" dvokorak ka Parizu. Ipak, ne bi trebalo da se posebno osvrćemo na pojedinačni učinak. Juče sam to bio ja, danas će neko drugi, a sutra treći. Važno je da uvek neko od nas iskoči i da konačan zbir na semaforu uvek bude pozitivan za Partizan - poručio je Dušan Kecman.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Lučić: "Porasle su nam ambicije"

Izvor: B92, 03.Nov.2010

Krilni košarkaš Partizana Vladimir Lučić umereni je optimista pred utakmicu trećeg kola Evrolige sa Makabijem (hala 'Pionir', 20.45h)..."Pobedom nad Himkijem dobili smo dodatno samopouzdanje i naše ambicije su porasle. Makabi je vanserijski tim i biće vrlo teško savladati Izraelce, ali daćemo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.