Kazna: Vazura plaća 400.000 zbog nošenja pištolja

Izvor: Mondo, 31.Avg.2017, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazna: Vazura plaća 400.000 zbog nošenja pištolja

Generlni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura obavezan u postupku oportuniteta da zbog nelegalnog nošenja pištolja u roku od mesec dana uplati 400.000 dinara u humanitarne svrhe preko računa Vlade Srbije.

Foto: MN Press Milorad Vučelić i Miloš Vazura

Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu odlučilo je da prema Vazuri primeni oportunitet odnosno da odustane od krivičnog gonjenja ukoliko ispuni pomenutu obavezu.

Direktor FK >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Partizan pušten iz pritvora

Portparol tužilaštva Milica Ljubičić rekla je Tanjugu da je Vazura dužan da preko računa Vlade uplati novac koji će biti prosleđen u humanitarne svrhe.

On je 30. maja bio priveden u kada mu je policija prilikom rutinske kontrole na Voždovcu u automobilu pronašla pištolj za čije nošenje nije imao dozvolu.

Priveden Vazura: Pištolj bez dozvole u automobilu

Nakon zadržavanja od 48 sati pušten je da se brani sa slobode.

Kada ispuni obavezu i uplati novac krivična prijava protiv njega biće odbačena.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vazura dužan da plati 400.000 zbog nelegalnog nošenja pištolja

Izvor: RTS, 31.Avg.2017

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura obavezan je u postupku oportuniteta da zbog nelegalnog nošenja pištolja u roku od mesec dana uplati 400.000 dinara u humanitarne svrhe preko računa Vlade Srbije. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.