Kazahstanci posle Crnogoraca: Partizan do trećeg kola po receptu večitog rivala (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 20.Jun.2018, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazahstanci posle Crnogoraca: Partizan do trećeg kola po receptu večitog rivala (VIDEO)

Poznati potencijalni rivali srpskih klubova i u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope

Ukoliko budu uspešniji u dvomeču prvog kola od Rudara iz Pljevlja, fudbaleri Partizana će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope odmeriti snage sa Irtišom ili klubom iz pretkvalifikacija.

Sudeći po prvim reakcijama iz Humske crno-beli su zadovoljni žrebom u Nionu, a o potencijalnom rivalu u drugoj rundi mogli su da steknu utisak prethodnog leta kad je tim iz Pavlodara >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ukrstio koplja sa večitim rivalom osvajača Kupa Srbije.

"Možemo da budemo zadovoljni žrebom. Zavisimo od nas. Protivnici su kvalitetni, ali smo favoriti. Očekujem da Irtiš prođe prvo kolo, u slučaju dvomeča sa kazahstanskim klubom očekuje nas dug put, ali verujem da ćemo uspeti da savladamo oba rivala i steknemo samopouzdanje pred dalje izazove", rekao je Miroslav Đukić.

U slučaju da niški Radnički savlada boljeg iz duela Santa Hulija (Andora) - Gzira Junajted (Malta) čeka ga težak posao protiv Ferencvaroša ili Makabija iz Tel Aviva, a ako Spartak iz Subotice prođe Kolerajn iz Severne Irske igraće protiv Sparte iz Praga.

Utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope igraju se 12. i 19. jula, a druge runde 26. jula i 2. avgusta.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.