Katić: Moramo da se oporavimo za petak

Izvor: Press, 06.Jun.2013, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katić: Moramo da se oporavimo za petak

"Moramo da se oporavimo za jedan dan, pogledamo snimak i analiziramo greške. Želimo da u petak na parket izađemo spremniji, probamo da savladamo Partizan i vratimo seriju na početnu poziciju. Pritisak je sada na nama, ali on je uvek tu kada igrate za Crvenu zvezdu. Svi igrači koji su tu, trebalo bi da mogu da se nose sa tim", rekao je Katić za klupski sajt.

Novi reprezentativac Srbije bio je najbolji pojedinac u redovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Crvene zvezde u prvom meču. Ubacio je 19 poena i uz Nelsona bio jedini igrač sa dvocifrenim učinkom u crveno-belom dresu.

"Pojedinačni učinci uopšte nisu bitni. Važno je da ekipa odigra timski, a mi u prvom meču nismo odigrali dovoljno dobro timski, tako da očekujem da i u tom aspektu budemo bolji", dodao je 32-godišnji centar.

Kapiten crveno-belih Igor Rakočević poručio je da je naredni meč izuzetno važan, jer Zvezda u slučaju pobede finalnu seriju vraća na početak.

"Moramo da se vratimo. To je ključna utakmica za nas, znamo kako se pobeđuje Partizan, uradili smo to ove godine i kod kuće i u gostima. Nadam se da možemo da zbijemo redove za drugu utakmicu i pred našom publikom pobedimo", rekao je Rakočević.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Rakočević: Moramo da se vratimo u seriju!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Jun.2013

Najbolji pojedinac u redovima Crvene zvezde na startu finala plej-ofa Raško Katić želi da u sledeći meč tim izađe spremniji i savlada Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.