Katai se tukao s menadžerom, klub reagovao

Izvor: B92, 04.Nov.2015, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katai se tukao s menadžerom, klub reagovao

List Sport pisao je o tuči između fudbalera Zvezde Aleksandra Kataija i njegovog menadžera Boška Jankovića, a na to je reagovao predsednik Svetozar Mijailović.

Sport piše da se Katai fizički sukobio sa menadžerom, inače članom UO KK Partizan, posle rasprave o podeli procenta od budućeg transfera igrača sredine terena.

“Taj menadžer ima poslovnog partnera Igora Lazarevića iz agencije Skuderija sport, kome takođe treba da pripadne 'deo kolača' >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pošto su zajedno 2014. godine završili pozajmicu Kataija iz Olimpijakosa u Zvezdu", piše Sport.

Tim povodom putem zvaničnog sajta Zvezde obratio se i predsednik Mijailović.

“Svima nama u klubu veoma je važno da svi igrači budu fokusirani samo na svoje profesionalne obaveze. Nećemo dozvoliti bilo kome, a najmanje menadžerima, da uznemirava naše igrače jer smo na dobrom putu da osvojimo šampionsku titulu. Crvena zvezda je veliki klub i učiniće sve da zaštiti svakog svog igrača od bilo kakvih napada sa strane. Ničiji privatni interes ne može biti iznad interesa Crvene zvezde“, rekao je Mijailović i dodao:

“Aleksandar Katai svakako ne može da ide iz Crvene zvezde pre završetka kvalifikacija za Ligu Šampiona 31. avgusta sledeće godine, tako da nema potrebe da se menadžeri muvaju oko njega. On je poslednji igrač koji može napustiti Crvenu zvezdu. Nama je jedino važno da Katai bude srećan i zadovoljan u Crvenoj zvezdi i fokusiran samo na treninge i što bolje igre. Tako će i biti“.

Katai ima 24 godina i ove jeseni jedan je od najzaslužnijih za dobre igre Zvezde i prvo mesto na tabeli.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.