Karte od sutra

Izvor: S media, 20.Okt.2010, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte od sutra

Posle dva odlaganja, konačno je određen datum početka prodaje karata za predstojeći večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Ulaznice će moći da se kupe od četvrtka, 21. oktobra u 13 časova pa u naredna 24 časa. Blagajne stadiona Crvena zvezda radiće 24 časa neprekidno, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sve do petka 22. oktobra do 13:00 časova, kad se zatvaraju. Posle tog roka prodaje karata neće biti.

Amougu pokazao (ne)dovoljno

Svi gledaju ka "Marakani"

Klub iz Ljutice Bogdana podsetio je da je iz bezbednosnih razloga kapacitet stadiona smanjen. Apelovano je na navijače da na vreme obezbede ulaznice. Prilikom kupovine biće obavezno pokazivanje lične karte.

Cene karata ostaju iste kao što je najavljeno kada je prvi put trebalo da budu puštene u prodaju - 500 dinara za sever i jug, 800 dinara za istok i 1000 dinara za zapad.

Milovanović: Više od igre

Žuća Janković za S media: Derbi treba da se igra

FK Crvena zvezda još jednom poziva sve posetioce da se tokom kupovine karata, pre, za vreme i posle utakmice ponašaju fer i sportski i u duhu Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim borilištima, i tako pokažu koliko vole svoj klub.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.