Karatisti „Proletera“ vicešampioni Srbije

Izvor: juGmedia, 09.Dec.2013, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karatisti „Proletera“ vicešampioni Srbije

PIROT  – Ekipa Karate kluba “Proleter” iz Pirota u Inđiji je na Prvenstvu Srbije u karateu za mlađe seniore osvojila  drugo mesto i titulu vicešampiona zemlje.

I drugo mesto je uspeh za pamćenje, ali su Piroćanci lako mogli biti i prvaci da Uroš Mijalković nije nesrećno izgubio za pola poena.

“Ekipa u sastavu Uroš Mijalković, Marko Rajković, Nikola Ćirić i Miloš Nikolić je zaslužila titulu prvaka države, ali smo nesrećno izgubili. I pored poraza u >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << finalu, drugo mesto i titula vicešampiona je fantastičan uspeh jer smo iza nas ostavili ekipe poput beogradskog “Partizana“ i još petnaestak ekipa iz Beograda i drugih velikih gradova“, rekao je trener pirotskih karatista Nenad Đorđević.

Odličan uspeh na ovom takmičenju postigla je i sve uspešnija mlada karatistkinja, članica “Proletera“ Miroslava Đorđević koja je osvojila peto mesto u teškoj kategoriji u konkurenciji juniorki.

(kraj)paz/ena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.