Kaplje u Humskoj: Stiže procenat od Mitrovića

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2016, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaplje u Humskoj: Stiže procenat od Mitrovića

Pitanje je samo da li će menadžeri dobiti 10 ili 20 odsto od okupno 2.300.000 evra

Dobre vesti u Humskoj usled večite finansijske krize u srpskom fudbalu. Ua račun Partizana do kraja januara će leći oko 2.000.000 evra na ime 20 odsto od transfera Aleksandra Mitrovića iz Anderlehta u Njukasl. Doduše, od ukupne sume transfera u startu je odbijeno onih 5.000.000 koliko su Belgijanci odmah i platili crno-belima, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pa tako stižemo do sume od 2.300.000 evra.

Ali ne ide sve Partizan. Generalni direktor Miloš Vazura pojašnjava za Sportski žurnal.

"Bili smo na sudu, menadžeri koji su zastupali tadašnji dogovor o procentima stavili su neku spornu tačku, ta sredstva su nam bila blokirana. Partizanu sleduje 2.300.000, po tadašnjem dogovoru menadžeri imaju 10 odsto - 230.000 evra. To mi tvrdimo, oni tvrde 20 odsto. Suđenje je bilo pore dva dana, očekujem da se novac odblokira najkasnije za dva do tri dana", rekao je Vazura za Žurnal.

Novac bi trebalo da legne u roku od sedam do deset dana. Jedino je,  dakle, sporno - 2.070.000 evra ili 1.840.000.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Partizane, stiže ti preko 2 miliona evra!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2016

Lepe vesti za navijače Partizana, crno-beli očekuju novi priliv novca...Do kraja januara Partizan će biti bogatiji za još 2,3 miliona evra...Aleksandar Mitrović je čovek koji je najviše zaslužan za ovaj novi priliv novca u Partizan, pored operativaca crno-belih koji su ugovorili ovaj deo isplate...Crno-belima...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.