Kapitenu Augsburga se baš i ne igra protiv Partizana?!

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2015, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapitenu Augsburga se baš i ne igra protiv Partizana?!

Zanimljivu izjavi dao je nemačkim medijima Pol Verhag, kapiten nemačkog Augsburga, uoči utakmice odluke u Ligi Evrope.

Utakmica između Partizana i Augsburga u Humskoj (četvrtak, 21:00h) imaće ogroman značaj i za jedne i za druge, a Nemcima bi u slučaju ubedljivog trijumfa to bio najveći uspeh na evropskoj sceni u klupskoj istoriji.

Na tu temu je danas u Beogradu govorio trener ove ekipe Markus Vajncirl, što možete da vidite OVDE, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali koliko je on motivisan da pokvari veče ''Grobarima'', toliko se stiče utisak da kapiten ove ekipe Pol Verhag baš i ne razmišlja previše o Partizanu i evropskoj sceni.

''Ako bih mogao da biram, najradije bih pauzirao u Beogradu. Bundesliga je važnija'', naglasio je Verhag, aludirajući na predstojeći derbi u Bundesligi sa Šalkeom, koji će propustiti zbog kartona, a preneo Augsburger Algemajne.

Nadajmo se da i njegovi saigrači razmišljaju na sličan način, što bi Partizanu moglo da olakša posao u četvrtak.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ODUSTAO PRE BORBE: Kapitenu Augzburga je nevažan meč sa Partizanom?!

Izvor: HotSport.rs, 10.Dec.2015, 10:26

Dok kapiten Partizana Saša Ilić poziva Grobare da ispune stadion do poslednjeg mesta, vođi nemačkog tima se baš i ne igra u Beogradu.. . Na konferenciji za medije uoči ovog duela iz tabora Augzburga najavili su senzaciju ili bar pokušaj da do nje dođu. ‘Igra se na sve ili ništa, a mi idemo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.