Kapiten i golman Partizan: Navijači nas nisu maltretirali, želja da se uruši atmosfera

Izvor: B92, 12.Avg.2022, 11:00

Kapiten i golman Partizan: Navijači nas nisu maltretirali, želja da se uruši atmosfera

Kapiten i golman Partizana Slobodan Urošević i Nemanja Stevanović demantovali su da su ih navijači maltretirali posle eliminacije od AEK-a.

Igrači Partizana su posle remija sa kiparskim timom mirno stajali ispod južne tribine dok su "grobari" izražavali nezadovoljstvo.

Čak su neki od navijača sišli do igrača, a mnogi fudbaleri su završili u svlačionici bez dresova.

"Povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << natpisa pojedinih medija i navoda da su igrači Partizana maltretirani od strane navijača sa južne tribine i da su nam nasilno skidani dresovi, želimo da obavestimo javnost da su takvi natpisi laž i da nije bilo nasilnog ponašanja prema igračima niti nasilnog skidanja dresova. Ovakvim natpisima se pokazuje jasna želja i motiv da se naruši atmosfera u klubu", navodi se u sapštenju kluba ispod kog su potpisani kapiten Urošević i golman Stevanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Urošević i Stevanović: Navijači nas nisu maltretirali

Izvor: RTS, 12.Avg.2022

Domaći mediji uz fotografije igrača i ispred južne tribine i “razgovora“ sa navijačima izvestili su o navodnim nemilim scenema posle utakmice i eliminacije Partizana od AEK-a. Kapiten Urošević i golman Stevanović demantovali su takve tvrdnje. . Igrači Partizana...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.