Kapiten Vojvodine bodrio Partizan – klub ga momentalno suspendovao

Izvor: B92, 02.Mar.2024, 16:08

Kapiten Vojvodine bodrio Partizan – klub ga momentalno suspendovao

Kapiten fudbalera Vojvodine Filip Mabašić nije se našao u protokolu meča sa Javorom u subotu u Ivanjici jer ga je klub suspendovao.

Razlog kazne je neobičan mada ne i nesvakidašnji - Malbašiću je iz kluba zamereno što je bodrio košarkaše Partizana na nedavnoj utakmici sa Efesom.

Slika kapitena Novosađana u Areni brzo se proširila društvenim mrežama, isprva su negodovali navijači Voše, a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je i klub reagovao - suspenzijom.

Iz Vojvodine su Sportklubu potvrdili da je kapiten ekipe kažnjen.

Ovo je drugi ovakav slučaj ove sezone pošto je i predsednik Košarkaškog kluba Vojvodina Željko Rebrača načinio isti "greh" - iz prvih redova pratio je utakmicu košarkaša Partizana i pevao navijačke pesme, što su mu posebno zamerili navijači.

Rebrača je tada bio pozvan na razgovor sa predstavnicima FK Vojvodina posle čega se javno izvinio zbog nepromišljenog ponašanja.

"Hteo bih najpre da pojasnim jednu situaciju koja se desila prošle nedelje i želeo bih da kažem da sam bio pozvan od strane KK Partizan da prisustvujem utakmici legendi veterana bivših igrača Partizana i Real Madrida. Kao Željko Rebrača, ja sam deo istorije Partizana. Pozvan sam, ali nisam igrao zbog problema sa leđima i ostao sam posle na utakmici između Partizana i Reala. Gest koji sam napravio na toj utakmici nije prihvatljiv meni kao predsedniku KK Vojvodina i ovim putem želim da se izvinim svim navijačima i svim ljudima i svim "vojvodinašima", jer smatram isto sad da je Vojvodina deo mene i u mom srcu. Želim da se izvinim košarkaškom klubu Vojvodina i želimo da idemo napred u nove pobede", rekao je tada Rebrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.